La granollerina Zainab Tamara, secretària d'Organització de Jovent Republicà del Vallès Oriental

El franquesí Marc Castellanos s'ha incorporat a l'equip comarcal com a responsable de l'àrea d'Activisme

Política

Al centre, Sergi Suárez i Zainab Tamara
Al centre, Sergi Suárez i Zainab Tamara

La granollerina Zainab Tamara ha estat escollida aquest cap de setmana secretària d'Organització de Jovent Republicà –joventuts d'ERC– al Vallès Oriental, en el cinquè Congrés Regional de la formació que ha renovat la Permanent comarcal. El portaveu serà Sergi Suárez, fins ara secretari comarcal de Comunicació i regidor a l'Ajuntament de Mollet.

L'equip comarcal de Jovent Republicà es completa amb el roquerol Carles Leiva, qui repeteix com a secretari de Finances; la santcelonina Helena Alonso, nova secretària de Comunicació; la també veïna de la Roca Maria Riera, responsable de Formació; el franquesí Marc Castellanos, a Activisme, i el riellenc Jaume Carreras, a Campanyes.

Alhora Jovent Republicà també va celebrar l’Escola Regional de Formació de l’organització, on es van tractar  temes com la salut mental, els reptes de mobilitat i transició ecològica, comunicació política i el món dels videojocs. Van participar, entre d’altres, Gemma Rota, psicòloga i experta en salut mental; Joan Galiano i Eugeni Villalbí, alcalde de Bigues i Riells del Fai i diputat al Parlament de Catalunya respectivament, i Aniol Costa, secretari de Comunicació del Jovent Republicà.

Edicions locals