El Mundial d'Handbol Femení aprofitarà per fer promoció del comerç local

L'Oficina del Mundial, tant a la Porxada com al Palau d'Esports, farà promoció de la plataforma de comerç online Granollerscomerç.cat

Economia, Esports

El Mundial d'Handbol Femení aprofitarà per fer promoció del comerç local
El Mundial d'Handbol Femení aprofitarà per fer promoció del comerç local

La plataforma digital de comerços i empreses de serveis Granollerscomerç.cat s'ha adherit a l'empenta del Mundial d'Handbol Femení que es disputarà a Granollers de l'1 al 19 de desembre mitjançant una promoció a través de la seva targeta de dèbit. La plataforma posarà a disposició 150 targetes GranollersComerç carregades amb 35 euros, 5 dels quals són de regal.

Amb aquesta targeta es poden fer compres als més de 300 establiments adherits a la plataforma, activa des del mes d'octubre. Els usuaris poden donar-se d'alta online a Granollerscomerç.cat i recollir la targeta a l'Oficina del Mundial situada a la plaça de la Porxada, en horari de dilluns a divendres de 17 a 20 h i dissabtes de 10 a 13 h i de 17 a 20 h.

Aquest dijous, representants de les associacions de comerç de la ciutat s'han trobat a l'Oficina del Mundial amb la regidora de Promoció Econòmica, Gemma Giménez, i el regidor d'Esports, Álvaro Ferrer, per conèixer amb més detall la vinculació entre esport i comerç. "A més de l'esdeveniment esportiu, volem que aquest desembre passin coses a la ciutat", deia Ferrer. "Per això treballem de manera transversal, també amb el comerç, la restauració i la cultura, perquè tota la ciutat es beneficiï del Mundial".

Així, el Palau d'Esports activarà una oficina de turisme entre l'1 i el 19 de desembre per "promocionar, tant als locals com als visitants, tota la vida que té la ciutat, el seu comerç i sobretot la plataforma de venda online i la seva targeta", indicava Giménez. Aquesta mateixa promoció també es farà des de l'Oficina del Mundial a la Porxada, perquè "tota la ciutat ha de viure l'essència d'aquest esdeveniment esportiu".

Fotos als aparadors

D'altra banda, el comerç ja es vesteix de Mundial amb la decoració dels aparadors. En concret amb l'exhibició de fotos que mostren jugadores d'handbol de diferents èpoques i diferents edats. Les fotografies –458 en total, repartides pels aparadors dels comerços– formen part de l'arxiu del Club Balonmano Granollers i altres són del fotògraf granollerí Xavier Solanas.

 

 

Edicions locals