La Mútua dedica els 'Somriures que curen' a la lluita contra la leucèmia infantil

L'aportació d'enguany es canalitzarà a través de la Fundació Josep Carreras

Societat

La Mútua dedica els 'Somriures que curen' a la lluita contra la leucèmia infantil
La Mútua dedica els 'Somriures que curen' a la lluita contra la leucèmia infantil

La campanya solidària Somriures que curen, que impulsa des de 2015 La Mútua de Granollers, enguany destinarà els fons recaptats a la investigació de la leucèmia infantil, el càncer més freqüent en nens i nenes, que suposa un 30% de tots els patits en edat pediàtrica.

Somriures que curen s'ha centrat des dels inicis a la cura de malalties greus en infants i ha col·laborat 6 anys amb l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona. En aquesta edició es manté la voluntat de lluitar contra el càncer infantil, però la recaptació es canalitzarà a través de la Fundació Josep Carreras.

"Volem anar de la mà en aquesta nova edició d'una Fundació prou reconeguda per la seva tasca a casa nostra, i porta el nom del reconegut tenor internacional. L'entitat va néixer l'any 1988 quan Carreras, un cop recuperat, va de voler tornar a la societat i a la ciència tot l'ajut i suports rebuts", recorden des de La Mútua.

L'entitat també recorda que els índexs de curació de la leucèmia infantil han millorat gràcies a la investigació, tot i que encara 2 de cada 10 nens no supera la malaltia. "Aquestes dades ens esperonen a cercar fórmules per recaptar el màxim de fons possibles per contribuir al fet que es puguin mantenir tots els projectes d'investigació", apunten des de La Mútua de Granollers.

Per col·laborar, La Mútua ha engegat un conjunt d’accions amb què es recolliran fons per a la campanya: les participacions de la Loteria de Nadal, que inclouen un donatiu d’1 euro per a la campanya, les guardioles solidàries que es troben a totes les delegacions de l’entitat i s’han distribuït les Perles de xocolata solidàries, que es poden aconseguir fent un donatiu de 2,5 euros també a La Mútua.

Edicions locals