Prop de mig miler de voluntaris a Granollers pel Mundial d'Handbol Femení

De les 486 sol·licituds vàlides, 339 són de la comarca del Vallès Oriental i 212 viuen a la capital

Esports

| Xavier Solanas

Més del 45% de les persones que volen fer de voluntàries en el Mundial d’Handbol Femení d’aquest desembre s’han inscrit a Granollers, d’un total de 1.150 entre les quatre seus. 

El període per inscriure’s com a personal voluntari va ser del 26 d’agost fins diumenge passat, dia 14 de novembre. A Torrevella s’hi ha apuntat 269 voluntaris, 205 a Castelló i 161 a Llíria. De les més de 500 persones que han mostrat el seu interès per fer de voluntaris a Granollers, són vàlides un total de 486 sol·licituds, ja que la resta eren de joves menors de 16 anys que, segons normativa, lamentablement no podran formar part del voluntariat.

De les 486 sol·licituds vàlides, 339 són de la comarca del Vallès Oriental, 212 de les quals són persones que viuen a Granollers. La mitjana d’edat se situa en 35,7 anys. La franja més nombrosa de voluntaris és la de menors de 25 anys que són 190 persones, el 39% del total, tot i que la resta de franges d’edat estan molt ben representades. 120 dels 190 joves apuntats són dones, el 63%.

Actualment, el Comitè Organitzador està desenvolupant les tasques d'assignació dels voluntaris i durant aquests dies es posarà en contacte amb totes les persones inscrites per comunicar-los la seva assignació, en funció de criteris com la disponibilitat, l'allotjament i el perfil de cada aspirant.

Les persones seleccionades tindran un rol vital durant la competició, sent una peça clau com a element dinamitzador d'un esdeveniment històric com el Campionat del Món d'Handbol Femení 2021. Tots ells participaran de forma activa a les diferents tasques d'organització que comporta un torneig d'aquesta magnitud, podent viure una experiència única i inoblidable en primera persona.

Edicions locals