Jordi Relats torna a guanyar la Cursa CNG4Camins

Es recapten 1.412,55 euros solidaris per a l'equip de natació inclusiva de la Fundació Privada del Vallès Oriental (FVO)

Esports

Jordi Relats torna a guanyar la Cursa CNG4Camins
Jordi Relats torna a guanyar la Cursa CNG4Camins | FPVO

L'atleta vallesà Jordi Relats ha tornat a guanyar la cursa popular CNG4Camins, que organitza el CN Granollers. El de l'Ametlla del Vallès s'ha imposat a la tercera edició de la prova llarga de 13 km, tal com va fer fa dos anys. En categoria femenina, la guanyadora ha estat Alba Pujol, de Dosrius. En total han pres part avui diumenge prop de 450 atletes, entre les distàncies de 13 i 6 km, amb inici i final al pavelló Can Bassa, en un circuit entre Granollers, La roca del Vallès i Vilanova del Vallès. 

Jordi Relats ha estat novament el més ràpid i s'ha imposat amb un temps de 49 minuts i 12 segons, que ha suposat rebaixar la seva marca de fa dos anys en 15 segons. El podi s'ha completat amb el segon lloc d'Ali Lachheb, d'El Masnou, amb 49 minuts i 33 segons, i al tercer, Joan Carrasco, de Granollers, amb 51 minuts i 8 segons. Pel que fa al podi femení, la guanyadora ha estat Alba Pujol, amb 1 hora, 1 minut i 45 segons; seguida de la granollerina Patri Rodríguez, amb 1 hora, 4 minuts i 59 segons; i de la roquerola, Alícia Garcia, amb 1 hora, 6 minuts i 20 segons. 

En la cursa curta, de 6 km, han guanyat Roger Zurita, de l'Hospitalet, amb 22 minuts i 22 segons; i Carmen Gómez, de l'Hospitalet, amb 27 minuts i 41 segons. 

Una cursa solidària

La Cursa CNG4Camins ha recaptat un total de 1.412,55 euros solidaris, que aniran destinats a l'equip de natació inclusiva de la Fundació Privada del Vallès Oriental (FVO). El xec se li ha donat als responsables de l'entitat vallesana en acabar la cursa popular. 

Consulta les classificacions en aquest enllaç. 

 

Edicions locals