La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) reactiva l'organització a Granollers

La nova executiva es va presentar dimecres al Centre Cívic Nord amb l'objectiu d'acostar la política als joves

Política

La presentació de la JSC de Granollers, dimecres al Lledoner
La presentació de la JSC de Granollers, dimecres al Lledoner

Després d'un temps d'inactivitat, l'agrupació local de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) s'ha reactivat aquesta tardor amb un nou equip de joves que impulsen l'organització. "L'objectiu és donar suport al PSC i al govern local, reforçar perquè els joves coneguin l'activitat municipal i defensar els joves de Granollers", explicava fa uns dies Carlos Garcia Torrado, nou primer secretari de la JSC.

De fet, el grup es va presentar dimecres al vespre en un acte al Centre Cívic Nord, al barri del Lledoner, amb el suport d'altres militants de la JSC i de la primera secretària del PSC a Granollers, Alba Barnusell, i del secretari d'organització, Juanma Segovia, que van reafirmar el compromís amb els joves de l'organització. També van intervenir Marc Ruiz, primer secretari de la JSC al Vallès Oriental, i Ot Garcia, primer secretari de la JSC a Catalunya.

La nova agrupació local va detallar les seves línies polítiques, que basen sobretot en tres eixos: "feminisme, justícia social i canvi climàtic" aplicats a l'àmbit local, "com a elements per acostar-nos als joves", deia Garcia Torrado. Completen l'executiva Alícia Viñas –responsable d'organització i feminisme– i Rubén Segura –secretari de formació, comunicació i acció política–.

Edicions locals