El Mercat de Sant Carles s'associa a Del Rec al Roc

Els responsables de les dues entitats esperen que la col·laboració conjunta reforci les seves activitats i promocions

Economia

Esteve Banús i Ferran Rodríguez, dimecres al Mercat de Sant Carles
Esteve Banús i Ferran Rodríguez, dimecres al Mercat de Sant Carles

Coincidint amb el 25è aniversari de l’associació de comerciants Del Rec al Roc, el Mercat de Sant Carles s’ha incorporat aquesta setmana a l’associació, de manera que la quarantena de parades actives del mercat municipal també formen part, des d’ara, de l’entitat comercial. La signatura de l’acord es va formalitzar dimecres, i els membres de la junta van fer una passejada per les parades del mercat.

Ferran Rodríguez, president dels paradistes, explica que fins ara no s’havia considerat l’opció d’associar-se perquè “les dinàmiques del mercat, tant pels horaris d’obertura com pels productes que s’hi venen, no coincidien gaire amb l’activitat comercial del carrer”, però “amb els anys hem guanyat experiència i hem trobat els punts en comú i la manera de col·laborar plegats”.

Per això, tant els paradistes com els comerços de l’eix del Rec al Roc esperen que la nova col·laboració donarà més força a les activitats i a les promocions d’aquest eix comercial. “Veurem què podem fer; de moment, estem preparats per oferir una bona campanya de Nadal”, diu Rodríguez. “Tot el que puguem fer conjuntament estarà bé”, conclou.

Edicions locals