Antonio García, Pol Valera i Chema Márquez, a la prellista de l'Europeu amb Espanya

L'EHF publica la llista de 35 seleccionats dels combinats estatals del Campionat d'Europa

Esports

| JL. Recio / RFEBM

Antonio García, Pol Valera i Chema Márquez, jugadors del Fraikin Granollers, han estat inclosos a la primera llista oficial de la selecció espanyola per disputar l'Europeu 2022 d'Hongria i Eslovàquia, que tindrà lloc del 13 al 30 de gener. En aquesta primera llista, publicada per la Federació Europea d'Handbol (EHF) cada selecció ha inscrit fins a 35 jugadors, tot i que finalment aniran a la llista definitiva 20 jugadors. La llista definitiva s'haurà de reduir en 15 jugadors respecte a la prellista i en cas de baixa d'algun dels 20 jugadors seleccionats, s'haurien de suplir amb algun dels 35. 

El seleccionador espanyol Jordi Ribera segueix confiant en Antonio García Robledo després de portar-lo als Jocs Olímpics de Tòquio, que va acabar amb una meritòria medalla de bronze. El llagostenc, que acumula 90 internacionalitats, és el jugador franquícia del Fraikin Granollers pel seu lideratge i carisma com a capità. També han estat inclosos Chema Márquez (amb 4 internacionalitats) i Pol Valera (2), que van ser convocats pel seleccionador a l'octubre a la primera llista oficial posterior a les olimpíades. 

En la llista de 35, també hi ha els exjugadors granollerins, com ara Joan Cañellas (Kadetten Schaffhausen), Ferran Solé (París SG), Adrià Figueras (Chartres), Ian Tarrafeta (PAUC) o Gonzalo Pérez de Vargas (Barça). 

Espanya afrontarà la fase de grups a Bratislava (Eslovàquia) contra Suècia, República Txeca i Bòsnia Hercegovina.

Edicions locals