Torna el Cap d’Any popular a Granollers

Després de la suspensió de l’any passat per la COVID-19, el Parquet tornarà a convertir-se en escenari de celebració de l’última nit de l’any

Cultura, Societat

El pavelló de parquet tornarà a viure una de les nits més esperades de l'any
El pavelló de parquet tornarà a viure una de les nits més esperades de l'any | Jovent Ignorat

L’Associació Jovent Ignorat torna a organitzar el Cap d’Any Jove a Granollers sota el nom de la Revetlla dels Ignorats. L’organització celebrarà la 17a edició d’aquesta festa i enguany, després de l’aturada obligada de l’any passat per la Covid-19, la festa tornarà al Pavelló Municipal d’Esports. Jovent Ignorat ha treballat en col·laboració amb l’Ajuntament i les autoritats competents per tal que l’esdeveniment compti amb les mesures anticovid pertinents. El passaport Covid serà obligatori per accedir-hi.

La música serà la protagonista durant tota la nit. Les que faltaband seran les encarregades de donar la benvinguda a l’any 2022, un grup de versions amb un repertori 100% femení. P&P Sound, un dels punxadiscos de la Disco Inferno, allargarà la gresca fins a les 7 de la matinada.

L’organització recorda que, igual que en les darreres edicions, les portes del recinte s’obriran a la 1 de la matinada, hi haurà servei de guarda-roba i la festa s’acabarà amb un esmorzar.

Les entrades només es poden comprar per internet al web www.joventignorat.cat.

Edicions locals