Oberta la reserva d'entrades per al campament del Patge Gregori i el PIN

Dilluns es podran demanar les entrades a través del web 'granollers.cat/nadal'

Cultura

Dilluns s'obrirà la reserva d'entrades per a les activitats de Nadal que necessiten control d'aforament, com són el Campament del Patge Gregori a Roca Umbert, els tallers de picarols i de fanalets i el Parc Infantil de Nadal (PIN) al Palau. Les reserves es podran fer a través del web granollers.cat/nadal.

El Campament del Patge Gregori es farà els dies 3 i 4 de gener, i manté el format de visita guiada i recorregut iniciat l'any passat. Els tallers de fanalets i picarols es faran a la nau Dents de Serra de Roca Umbert els dies 27, 28 i 29 de desembre. Seran sessions de 40 minuts amb aforament limitat de 10 a 13.20 h i de 16 a 19.30 h.

També caldrà fer reserva prèvia d'entrades, en aquest cas a www.rocaumbert.cat, per a La Tèrmica. Fàbrica dels Desitjos que tornarà a obrir les seves portes els dies 27, 28 i 29 de desembre amb visites de 40 minuts.

I enguany també torna el PIN, el Parc Infantil de Nadal, que es farà al Palau d'Esports els dies 2, 3 i 4 de gener, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h, i que proposa activitats per a tota la família. Trobareu més informació a www.pingra.org.

Edicions locals