Antonio Garcia i Chema Márquez, convocats amb Espanya per a la preparació de l'Europeu

Aquesta primera fase d'entrenaments tindrà lloc a Madrid, del 26 al 30 de desembre

Esports

| Xavier Solanas / BMG

Antonio Garcia Robledo i Chema Márquez, jugadors del Fraikin Granollers, han estat inclosos a la llista d'Espanya per disputar la primera fase de preparació de l'Europeu d'Eslovàquia i Hongria 2022. Aquesta primera etapa d'entrenaments tindrà lloc del 26 al 30 de desembre, a Madrid, i comptarà amb una llista de 18 jugadors. 

Antonio Garcia Robledo, amb 90 internacionalitats, ja va disputar sota les ordres de Jordi Ribera els Jocs Olímpics de Tòquio a l'estiu, amb la consecució del bronze olímpic. A més, en una etapa anterior amb el combinat estatal, el llagostenc i capità del Fraikin, ha guanyat una plata a l'Europeu del 2016 i un bronze el 2014; i un or al Mundial del 2013. Pel que fa a Chema Márquez, que suma quatre internacionalitats, podria afrontar el seu primer torneig internacional amb Espanya. 

D'aquesta llista de 18 jugadors, també hi ha el vallesà Joan Cañellas (Kadetten Schaffhausen), de Santa Maria de Palautordera; mentre que cau Pol Valera (Fraikin), de la Garriga. L'Europeu es disputarà entre Eslovàquia i Hongria del 13 al 30 de gener. 

Edicions locals