El granollerí Esteve Banús adapta un premi Pulitzer a l’escenari de Llevant Teatre

Es faran tres sessions durant aquest cap de setmana

Cultura

‘Dubte' és una producció de quilòmetre 0 que arriba a Llevant Teatre amb el segell Off Escena Gran
‘Dubte' és una producció de quilòmetre 0 que arriba a Llevant Teatre amb el segell Off Escena Gran | Jordi Ribó/Llevant Teatre

Dubte és una obra escrita pel conegut dramaturg, guionista i director novaiorquès John Patrick Shanley que ell mateix va dur a la pantalla el 2008, amb un repartiment de luxe encapçalat per Meryl Streep, Phililip Seymour Hoffman i Amy Adams que va aconseguir una nominació a l’Oscar al millor guió adaptat. Abans, el text ja havia aconseguit el premi Pulitzer de drama i el premi Tony a la millor obra teatral.

Aquest cap de setmana aquest clàssic del teatre contemporani arriba a Llevant Teatre, en un muntatge dirigit i produït pel granollerí Esteve Banús i interpretat per Marga Alerm, Elena Campillejo, Jordi Pocoví, i Marlene Quiroga. La companyia local Milnotes hi ha posat el seu granet de sorra aportant els decorats i el vestuari. Se’n faran tres funcions, divendres i dissabte a les 21 h i diumenge a les 18 h.

Dubte és un drama d’intriga en un entorn religiós que juga amb l’ambigüitat. L’autor pren el controvertit tema dels abusos sexuals en l’àmbit de l’església per bastir una reflexió de més profundidat entorn de qüestions com la confiança, la malícia, la pietat o la intransigència.

Edicions locals