Lloll Bertran protagonitza un divertit monòleg amb aires de cuplet

L'actriu ha concebut, guionitzat i dirigit aquest muntatge, que ha passejat amb èxit arreu de Catalunya

Cultura

Lloll Bertran interpreta tots els personatges de l'auca en aquest muntatge
Lloll Bertran interpreta tots els personatges de l'auca en aquest muntatge

La popular actriu Lloll Bertran ha arrasat als teatres catalans d'arreu del país, arribant al centenar de representacions d'El secret de la Lloll. Diumenge es podrà comprovar l'efectivitat còmica d'aquest espectacle al Teatre Auditori de Bellavista (19 h)

Es tracta d'un conte teatralitzat, una història romàntica que explica la relació entre un comte francès i una cupletista catalana, plena d'aventures, sorpreses i bogeries.

El mèrit de l'èxit d'aquest espectacle fresc i divertit cal atribuir-lo a l'artista d'Igualada, ja que ella va tenir la idea del muntatge, n'ha fet el guió, el dirigeix i, naturalment, també l'interpreta en solitari. Però és més que un monòleg teatralitzat. Des d'un xarleston, passant per un cancan fins a un rock o un tema de cabaret, apareixen un bon assortit d'estils musicals en aquesta història de suspens en la que conviuen personatges ben variats i algun de molt actual.

L'actriu, que es va fer popular a TV3 als 90, desplega tot el seu ofici com a show-woman i representa tots els papers, a més de cantar, ballar i protagonitzar alguna paròdia. Per bé que, després de més de 30 anys de carrera Lloll Bertran ja no ha de demostrar res.

Edicions locals