Alba Barnusell entra a l'executiva del PSC d'Illa com a secretària de Cultura

En canvi, el també regidor granollerí Jordi Terrades surt de la direcció del partit

Política

Alba Barnusell
Alba Barnusell | PSC

La primera tinenta d'alcalde de l'Ajuntament de Granollers i secretària general de l'Agrupació local socialista, Alba Barnusell, s'ha incorporat a la nova executiva del PSC català, liderat per Salvador Illa. La granollerina serà la responsable de la Secretaria de Cultura, en substitució del baixllobregatí Joan Francesc Marco –des de setembre assessor del Ministeri de Cultura de Miquel Iceta–. Regidora des de 2003, Barnusell també és diputada delegada de Polítiques d'Igualtat a la Diputació de Barcelona des de 2019.

A la nova executiva del PSC, que comptarà amb 67 persones –entre les quals els 13 membres nats–, també hi seran presents els vallesans Jonatan Martínez –de Montmeló i primer secretari del partit a la comarca– i, de nou, Arnau Ramírez –de Sant Feliu de Codines com a secretari d'LGTBI.

En canvi, el també regidor granollerí i diputat al Parlament, Jordi Terrades, surt de l'executiva d'Illa. Terrades ha format part de la direcció del partit des de l'any 2000, amb Pasqual Maragall, i hi ha repetit amb Pere Navarro, José Montilla i Miquel Iceta. Illa hi va confiar com a conseller del seu govern alternatiu a l'ombra.

Edicions locals