El CBG cancel·la el Torneig de Nadal de minibàsquet per la situació sanitària

El cap de setmana s'havia de celebrar la 19a edició amb uns 35 equips

Esports

La junta directiva del CB Granollers ha decidit cancel·lar la 19a edició del Torneig de Nadal de minibàsquet Pisos.com per l'actual situació epidemiològic amb la Covid-19. El club va emetre un comunicat fa uns dies a les seves xarxes socials que explicava que ja tenia confirmada la participació d'uns 35 equips pel campionat, que s'havia de celebrar aquest cap de setmana. 

El club granollerí informa que ja havia rebut baixes de diferents equips "per motius sempre relacionats amb la situació sanitària" i creu que "és la nostra responsabilitat intentar que la situació no empitjori, i amb el format i nombre d'equips que teníem seria molt difícil poder garantir les mesures sanitàries". L'entitat admet que feia més de tres mesos que treballava per recuperar el torneig i aleshores "ens feien ser bastant optimistes de cara a poder celebrar-ho. Aquestes circumstàncies han canviat en poc temps".

Tot plegat, el club agraeix la confiança dels 35 equips que s'havien inscrit i confia poder "comptar amb tots ells de cara a la pròxima edició". 

Edicions locals