El balanç sobre el Mundial d'Handbol de la Federació Internacional és positiu

"Potser hem tingut els preus més baixos de la història", explicava el director del Mundial Jaume Fort

Esports

El balanç sobre el Mundial d'Handbol de la Federació Internacional és positiu
El balanç sobre el Mundial d'Handbol de la Federació Internacional és positiu | JL. Recio / RFEBM

La Federació Internacional d'Handbol (IHF) va valorar positivament el Mundial Femení del 2021, que per primer cop assumia 32 seleccions en tres setmanes, una xifra que preveu repetir en la pròxima edició. Els màxims càrrecs de la federació internacional van agrair l'esforç de les subseus per celebrar un campionat del món, enmig d'una pandèmia.

"El 99% de les delegacions estan satisfetes amb el Mundial", deia el president de la federació internacional, Hassan Moustafa. De fet, algunes seleccions es van queixar als primers partits perquè feia fred, i l'organització va solucionar-ho amb la posada en marxa de més calefactors al Palau. Moustafa també va assenyalar que el Mundial havia tingut prop d'un miler de periodistes acreditats. A més, explicava que els països que mediàticament havien fet un seguiment major havien estat Dinamarca i Noruega.

L'assistència al Palau d'Esports a les dues primeres fases no va permetre omplir cap jornada el pavelló, tot i que va haver-hi alguns partits que s'hi van apropar. Això sí, la fase final va suposar quatre jornades plenes, que feia goig. Des de l'organització no es creu que sigui pel preu de les entrades i s'assenyala la situació sanitària. "Potser hem tingut els preus més baixos de la història", explicava el director del Mundial i president de la federació catalana, Jaume Fort, que també admetia que s'havien vist partits amb preus reduïts "perquè vam fer promocions per a la gent de l'handbol".

Edicions locals