'No em presento a la reelecció convençut que s'ha de facilitar la renovació'

Josep Pujadas s'acomiada com a president del BMG en una carta adreçada a la massa social

Esports

| BM Granollers

José Luis Rodríguez Beltrán

Josep Pujadas, president del BM Granollers, s'ha acomiadat com a màxim responsable del club granollerí mitjançant en una carta adreçada a la massa social del club, que va enviar el passat divendres i que ha tingut accés el diari SomGranollers. 

Segons explica Pujadas, "després de deu anys com a president del Club BM Granollers i de disset anys com a president de la seva Fundació no em presento a la reelecció convençut de que s'ha de facilitar la renovació i de que és un bon moment per obrir una nova etapa i donar pas a noves persones per integrar una nova Junta Directiva". A més, el mandatari granollerí raona que pren aquesta decisió "des del convenciment que s'obre un temps amb noves oportunitats i des de la satisfacció per la feina realitzada, conjuntament amb els meus companys de Junta Directiva, per estabilitzar l'entitat, redreçar la seva situació econòmica, reforçar els trets i valors que l'identifiquen i per impulsar els projectes esportius i socials que han fet créixer el nostre paper com a referents en el món de l'handbol". 

En la carta, Josep Pujadas ha agraït la tasca que fan "els nostres esportistes, tècnics i professionals de gestió, per a les famílies que han confiat en la nostra tasca de formació, per als socis i sòcies per la seva fidelitat i la seva presència al Palau i per a les empreses i institucions públiques que ens han ajudat a fer possible els nostres projectes, orientats tots ells a la millora de la nostra societat en general i de la ciutat en particular". També n'ha tingut una menció especial a totes aquelles persones "que de forma voluntària, sensible i generosa han dedicat una part del seu temps contribuint a fer possible diversos projectes del club com la mateixa Granollers Cup i aquesta mateixa generositat l'acabem de veure en els centenars de  voluntaris i voluntàries que han contribuït a que el Mundial d'Handbol Femení hagi estat un èxit". 

Eleccions al BMG

Josep Pujadas va enviar aquesta carta de comiat enmig del procés electoral del BM Granollers i per comunicar que no es presentarà. A més, va voler esperar a l'acabament del Mundial d'Handbol perquè era una decisió que havia pres feia unes setmanes. En aquests moments, encara està obert el període de presentació de candidatures, que acabarà el pròxim dimarts 28 de desembre. El 29 de desembre es proclamaran les candidatures, però en el suposat cas que hi hagi únicament una candidatura, aquesta serà proclamada per la Junta Electoral; i no caldrà celebrar l’Assemblea del 7 de gener  de 2022. ·És un bon moment per agrair la vostra confiança que ha reforçat els vincles entre tots nosaltres i per demanar el vostre suport a les persones que d'aquí a unes setmanes formaran la nova Junta Directiva  d'aquest Club tan entranyable i estimat", recorda el mandatari. 

Pujadas informa que en els propers dies farà públic un balanç de la tasca realitzada en aquests darrers deu anys com a exercici de transparència i amb la voluntat de retre comptes.

Edicions locals