José Luis Criado es queda sense Dakar per un positiu en coronavirus

El copilot vallesà no forma part del KH-7 Epsilon Team i es perd la que havia de ser la seva 32a edició

Esports

José Luis Criado es queda sense Dakar per un positiu en coronavirus
José Luis Criado es queda sense Dakar per un positiu en coronavirus

José Luis Criado, de la Roca del Vallès, no està disputant la 32a edició del Rally Dakar perquè va donar positiu en coronavirus en un test PCR. El copilot vallesà, que havia d'afrontar la seva 32a edició, ja no va poder viatjar fa uns dies fins a Yeda, a l'Aràbia Saudita, per afrontar una nova edició del Dakar amb el KH-7 Epsilon.

“Desgraciadament, em perdo el meu 32è Dakar. Circumstàncies més enllà de la meva voluntat han fet que el test PCR sigui positiu. No m'ho esperava. Afortunadament, hem pogut resoldre la situació i en el meu lloc anirà Fina Román. Aquest any em feia especial il·lusió portar un carburant més ecològic. Hem treballat en això i espero que els meus companys continuïn amb aquest extraordinari esforç. Jo em trobo estupendament, però tot això és un malson", deia el veterà copilot de KH-7 Epsilon Team. 

L'equip d'assistència vallesà estarà format per Fina Román, Jordi Ballbé i Jordi Juvanteny. El KH-7 Epsilon Team vol seguir fent gran la seva trajectòria al Dakar després d'acabar l'any passat al 15è lloc de la general -millor resultat des de l'any 2010- i els triomfs en 6x6 i Producció.

Xavi Blanco, amb l'X-Raid Team

El granollerí Xavi Blanco participa com a copilot de Camèlia Liparoti, de l'X-Raid Team, de la categoria de buguis lleugers. El nom del granollerí va donar la volta al món a l'edició passada quan va ser abandonat enmig del desert en la penúltima etapa del Dakar pel seu pilot

Edicions locals