La Universitat Popular ofereix 25 matèries el segon quadrimestre

Les inscripcions es poden fer a través del web de l'UPG fins al 20 de gener

Societat

Una de les classes d'escacs, habituals en el ventall de matèries de la UPG
Una de les classes d'escacs, habituals en el ventall de matèries de la UPG

La Universitat Popular de Granollers (UPG) té oberta la matrícula per a les matèries del segon quadrimestre del curs, que es podrà formalitzar fins al 20 de gener a través del web upg.cat. En aquesta ocasió hi ha una oferta de 25 assignatures de temàtica diversa: art, teatre, fotografia, salut, cinema, música, dansa, filosofia, antropologia, cant, feminisme, món digital i comunicacions, sociolingüística, economia, psicologia, escacs.

Alguns dels cursos són continuació de l’oferta del primer quadrimestre, però s'ha incorporat un ventall ampli de cursos nous: Els inicis de la fotografia, Història del llenguatge cinematogràfic, Escoltar, pensar i gaudir de la música, Conta'm una òpera: el Verisme, Dansa lliure i piano en directe, Llenguatges de la dramatúrgia i posada en escena teatral,La lluita pel dret a les llengües, Teràpia familiar i de parella i Política econòmica del segle XXI, economistes davant la crisi.

La major part d’assignatures s’impartiran en dues modalitats: presencial i virtual. En totes les classes s’aplicaran amb la màxima diligència les condicions higièniques de ventilació, mascaretes i distància de seguretat que recomanen les autoritats sanitàries. En cas de limitació d’aforament en les classes presencials, es prioritzarà l’ordre d’inscripció als cursos.

Edicions locals