Adesco, pionera en la distribució d'aigua destil·lada i desionitzada, celebra el 50è aniversari

L'empresa, instal·lada al polígon del Circuit des del 2003, distribueix aigües tractades i específiques per als sectors cosmètic i farmacèutic

Economia

La firma té la seu al polígon del Circuit
La firma té la seu al polígon del Circuit

Adesco SA, una empresa familiar amb seu a Granollers, celebra aquest gener el seu 50è aniversari, mig segle d'innovació dedicada a la producció d'aigua destil·lada, potable i aigües amb requeriments específics per a indústries complexes com la farmacèutica. Des del 2000 dirigeix l'empresa la segona generació de la família Codinach, amb Carles i Natàlia Codinach al capdavant.

Fortament arrelada al territori, l'empresa va néixer a Barcelona l'any 1972. L'expansió va passar per Palau-solità i Plegamans, i l'any 2003 va instal·lar-se al polígon industrial del Circuit, a Granollers. A més, des del 2019 compta amb un centre productiu a Martorell per donar més servei i resposta ràpida a la zona sud de Catalunya.

Durant aquestes cinc dècades, la firma –amb 8 treballadors fixos i altres subcontractats per a la distribució– ha experimentat un gran creixement i darrerament exporta els seus productes arreu d'Europa, tot i que la majoria de clients són del Vallès i el Baix Llobregat.

Ha estat pionera en la fabricació i distribució d'aigües no només desionitzades, sinó també amb requeriments especials per a la indústria i sector farmacèutic, per a la qual compta amb una flota de distribució pròpia i amb servei de 24 hores cada dia de l'any.

A més, Adesco també abasteix indústries d'altres sectors que requereixen aigües específiques amb característiques tècniques d'alta qualitat. Per celebrar l'aniversari, Adesco farà dilluns una recepció amb treballadors, clients i proveïdors, i també ha previst un àpat per al mes d'abril amb els antics treballadors i col·laboradors.

Edicions locals