Tall programat d'aigua a Terra Alta i Can Gili per millorar el subministrament provisional

La interrupció programada del servei serà aquesta nit de dilluns a dimarts, de 00 a 04 h

Societat

Els operaris d'Agbar continuen treballant per millorar el subministrament d'aigua
Els operaris d'Agbar continuen treballant per millorar el subministrament d'aigua

Gairebé una setmana després de la complexa avaria en una canonada que va deixar sense aigua unes 500 llars dels barris de Terra Alta i Can Gili, Agbar continua treballant en la seva reparació. L'avaria es va detectar dimarts de la setmana passada sota un col·lector de clavegueram d'1 metre de diàmetre que transcorre per sota de la via del tren, a 3 metres de profunditat. La canonada afectada estava a més de 4 metres de profunditat.

Un cop detectada l'avaria, es va buscar una solució per restablir el servei amb celeritat, encara que fos de manera provisional. Així, durant dos dies els operaris d'Agbar van instal·lar una canonada provisional de 120 metres per sota del pas de vianants i per la carretera de Caldes, dos punts crítics per garantir el subministrament als dos barris.

Per millorar aquesta connexió provisional, Agabar tallarà de nou el subministrament d'aigua a Can Gili i Terra Alta de Granollers aquesta nit, des de mitjanit fins a les 4 h de la matinada de dimarts. Les actuacions duraran 4 hores, durant les quals s'adequarà l'estructura que permet el pas de vianants per sobre de la canonada provisional.

A més, també s'instal·laran nous elements, com rampes, per facilitar la mobilitat del veïnat. La companyuia ha programat aquesta interrupció del subministrament durant la nit per minimitzar les molèsties a la ciutadania.
 

 

Edicions locals