L'Ajuntament contractarà 45 persones en plans d'ocupació

Gràcies a una subvenció del SOC també contractarà temporalment 11 persones, que a més de treballar també faran formació

Economia

L'Ajuntament contractarà 45 persones en plans d'ocupació
L'Ajuntament contractarà 45 persones en plans d'ocupació

L'Ajuntament de Granollers desplega, en el marc de les polítiques actives de foment de l'ocupació i millora de la cohesió social, contractacions temporals de persones en situació d'atur, combinades amb la programació de cursos de formació obligatoris per a les persones contractades i l'acompanyament durant l'execució del programa.

En el marc d'aquestes actuacions, l'Ajuntament ha rebut 252.000 euros del Servei d’Ocupació de Catalunya, amb els quals es contractaran 11 persones que han participat en un procés de selecció. D'aquestes persones, sis són majors de 45 anys, en situació d'atur i inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades. I cinc són dones en situació d'atur inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades, víctimes de violència masclista i en risc de caure en situació d'atur de llarga durada que no reben prestació, o ajut per desocupació o subsidi.

Contractació de 45 persones aturades

D'altra banda, l'Ajuntament posarà en marxa un any més el programa municipal de plans d'ocupació i contractarà al març 45 persones aturades durant nou mesos. Les persones que vulguin accedir a aquesta contractació han d'estar en situació d'atur, inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades i complir determinats requisits.

Les persones que reuneixin els requisits seran derivades d'ofici per l'Oficina de Treball de la Generalitat per participar en el procés de selecció. Les persones contractades rebran formació professionalitzadora, orientació laboral i l'acompanyament a la inserció laboral posterior. El mes de setembre es contractarà un segon grup de persones en el marc del mateix programa.

Edicions locals