Detingudes sis persones pel furt de material de l'empresa Coty

La Policia Local ha rebut un avís a les 2.45 h de la matinada que unes persones estaven robant caixes de l'interior d'un camió

Societat

Les caixes sostretes recuperades per la Policia Local
Les caixes sostretes recuperades per la Policia Local

La Policia Local de Granollers ha detingut aquesta matinada de dimecres sis persones implicades en el furt de material de l'empresa Coty, al polígon Congost. Al voltant de les 2.45 h de la matinada, la Policia ha rebut una trucada informant d'un robatori en aquesta empresa. L'avís alertava que unes persones havien estripat la lona del remolc d'un camió, d'on estaven sostraient algunes caixes. El camió estava estacionat a pocs metres de l'empresa.

Arran de l'avís, la Policia Local s'ha desplaçat al lloc dels fets i ha localitzat els implicats en el robatori, que és conegut com el mètode dels teloners. En escorcollar els vehicles que han protagonitzat el furt s'han trobat 17 caixes amb 24 flascons de colònia cadascuna. En total s'han detingut 6 persones, totes amb antecedents policials per delictes similars. La mercaderia ha estat retornada al conductor del camió del qual s'havia fet la sostracció.

Edicions locals