Arrenca la comercialització de 173 habitatges nous al barri Congost

Amb aquesta promoció s'urbanitzaran dues hectàrees de terrenys darrere el pavelló Congost, l'anomenat Sector 134

Economia

Imatge virtual de les noves promocions que es desenvoluparan darrere del pavelló Congost
Imatge virtual de les noves promocions que es desenvoluparan darrere del pavelló Congost

La promotora immobiliària Inbisa ha començat la comercialització d'una nova promoció d'habitatges a Granollers, concretament al barri Congost, on té projectats 173 habitatges amb garatges, trasters i zona comunitària privativa, amb piscina, àrees de descans i jocs infantils. La companyia reforça així la seva aposta per la inversió en terrenys propers a Barcelona, "després dels bons resultats obtinguts a les promocions desenvolupades en altres ciutats properes, com Sant Cugat o l'Hospitalet", diu Albert Martí, director comercial de la territorial est d'Inbisa.

Martí recalca que aquest projecte residencial també destaca per l'optimització dels espais dins dels habitatges, les zones comunes i la disponibilitat d'habitatges singulars, com àtics i plantes baixes amb solàrium. Aquesta promoció d'obra nova es durà a terme sobre una superfície de 14.000 metres quadrats i estarà conformada per dos edificis amb 173 habitatges, tots amb terrassa, i dos locals comercials.

Aquests nous edificis, al costat del pavelló municipal Congost, permetran també la regeneració urbanística del barri, ja que el nou desenvolupament comportarà l'obertura de nous vials amb àrees de vianants, passejos arbrats i zones verdes, així com una zona pública de jocs infantils.

Urbanització del sector

A finals de 2017, la junta de govern local donava llum verda definitiva al projecte de reparcel·lació i d'urbanització del Pla de Millora Urbana (PMU) del Sector 134 al barri del Congost –just darrere del pavelló– i culminava un procés iniciat el 2009 amb l'aprovació al ple d'aquest PMU. La major part del sector, de 20.000 metres quadrats, limita al nord pel carrer Narcís Monturiol, just al límit amb Canovelles, a l'est amb el carrer Josep Fontdevila; al sud amb finques de la carretera de Caldes i a l'oest amb la línia de tren R3. El seu desenvolupament depenia de la iniciativa privada, i ara, amb la urbanització d'aquest espai, es completarà la trama urbana del barri amb l'allargament dels carrers de l'entorn.

Edicions locals