Zara abaixarà la persiana dimarts a Granollers

La cadena de moda està fent un canvi d'estratègia de venda i aposta per la venda online

Economia

Zara abaixarà la persiana dimarts a Granollers
Zara abaixarà la persiana dimarts a Granollers

La botiga de moda i complements de la firma Zara tancarà les portes a Granollers aquest dimarts, 25 de gener. Així ho ha anunciat la companyia Inditex, que es troba en ple procés de contracció a l'àrea de Barcelona. L'estratègia del gegant de la moda és reduir el nombre de botigues físiques i apostar per la venda online, de manera que durant els pròxims dos mesos tancarà una de cada cinc botigues que el grup té a Catalunya.

En el cas de Granollers, Zara ocupa des de 1998 quatre plantes d'un edifici del carrer Anselm Clavé, un emplaçament molt cèntric que l'ha convertit en una referència del comerç a la ciutat.

Segons fonts coneixedores de la gestió immobiliària del local, les quatre plantes que ara ocupa Zara ja tenen diversos pretendents, tant del sector de l'àmbit de la moda com d'altres. "No ens consta que hi hagi res tancat, però l'interès que han demostrat diverses firmes ens fa ser optimistes i confiem que en poc temps torni a haver-hi activitat al local", diu Laura Sabatés, presidenta de Gran Centre. "És un tipus de local que va molt buscat per grans operadors que, pel seu volum de negoci, necessiten grans espais en centres urbans i comercials com el de Granollers".

El darrer any i mig, Inditex també ha tancat altres botigues de la seva propietat a la ciutat, com Massimo Dutti i Bershka.

Edicions locals