'No és una final, però sí que és una semifinal'

L'ECG jugarà dissabte un partit per la salvació contra l'Ascó

Esports

| CE Manresa

José Luis Rodríguez Beltrán

L'Esport Club Granollers fa dues setmanes que no juga cap partit per l'afectació de la Covid-19 i dissabte, si la situació epidemiològica ho permet, tindrà un duel transcendental contra un rival directe per la salvació, l'Ascó (17h). Els granollerins són penúltims, amb 12 punts, i els tarragonins, penúltims amb 10. A més, tots dos arrosseguen dues setmanes sense jugar i la necessitat urgent de guanyar per sortir dels llocs de descens.

En aquestes dues setmanes sense competir, l'ECG ha pogut recuperar diversos jugadors i treballar més l'aspecte físic. "No és una final perquè hi ha més partits, però si que és una semifinal. És un partit molt important contra un rival directe, que ens pot permetre trencar una mala dinàmica, allunyar-nos d'un rival i veure com queda la diferència de gols", explica el tècnic José Solivelles, que recorda que al partit de la primera volta el Granollers va guanyar al camp del carrer Girona, per 3 a 2.

Confiança en la plantilla El tècnic granollerí alerta de la necessitat de guanyar, ja que en cas de fer-ho el rival l'ECG baixaria fins a la penúltima posició. "Estem en una situació que no seria dolenta del tot si guanyem els partits pendents que tenim, però hem de guanyar partits ja. L'equip ha millorat i juga millor, però toca guanyar i fer-ho de manera habitual", diu Solivelles, que confia en la bona feina de la plantilla: "crec que l'equip ha fet un salt endavant aquestes setmanes i que estem ben preparats per disputar el partit contra l'Ascó".

Edicions locals