El BMG d'Alfred Serra crea una direcció tècnica

La figura del director tècnic recau en un exjugador del BMG, Marc Amargant, de Santa Maria de Palautordera

Esports

El BMG d'Alfred Serra crea una direcció tècnica
El BMG d'Alfred Serra crea una direcció tècnica | Xavi Solanas / BMG

José Luis Rodríguez Beltrán

La nova junta directiva del BMG, encapçalada per Alfred Serra, està decidida a renovar el club amb l'optimització de les noves tecnologies, la revitalització de la massa social i la definició d'un projecte esportiu viable i sostenible. La nova directiva es va presentar per primer cop ahir, dimecres, al Palau d'Esports, després de guanyar les eleccions del club. De fet, l'equip de Serra va ser l'única candidatura presentada per fer el relleu a l'equip de Josep Pujadas els propers quatre anys.

Entre les novetats que ja ha posat en marxa la junta de Serra hi ha la creació de la figura del director tècnic, que recau en un exjugador del BMG, Marc Amargant, de Santa Maria de Palautordera. El club vol reforçar l'àrea esportiva i, en tasques directives, el responsable serà Miguel Ángel Gutiérrez, tot i que la gestió esportiva anirà a càrrec d'Amargant. La direcció tècnica comptarà amb tres coordinadors, amb els exjugadors Marc Garcia en l'estructura masculina i Raúl Campos en la femenina, i el tècnic Txus Pérez en la base. "La junta creu que s'ha de potenciar l'àrea esportiva i hem pensat en la posada en marxa de la figura del director tècnic. Hem buscat el millor, perquè Amargant té una àmplia experiència i coneix perfectament el club. Per això, li hem encarregat el projecte global esportiu amb tres coordinadors", explica el president Alfred Serra, que remarca la necessitat d'impulsar el femení: "som l'únic equip de la lliga espanyola que té un masculí i un femení en la màxima categoria. Volem potenciar encara més el femení per tenir més jugadores referents, com vam fer amb Kaba Gassama".

El nou projecte també vol fer èmfasi en la massa social i es vol millorar, sobretot, l'assistència d'espectadors al Palau d'Esports. "Volem apropar el club al Vallès Oriental encara més", destaca Serra, qui afegeix que l'entitat també vol potenciar encara més la competició de la Granollers Cup –aquests dos anys aturada per la Covid– i tenir més presència a les escoles.

Edicions locals