Fontgas, grup de fontaneria i climatització, obre a Granollers

El nou punt de venda, a les instal·lacions de l'antiga SAT, a Palou Nord, té 3.000 metres quadrats

Economia

Fontgas, grup de fontaneria i climatització, obre a Granollers
Fontgas, grup de fontaneria i climatització, obre a Granollers

Coincidint amb el 35è aniversari de l'empresa de subministraments Fontgas, amb la seu principal al Vallès Occidental, el grup ha obert dos nous punts de venda a Sant Celoni i Granollers, que s'afegeixen als quatre ja existents a Terrassa, Sabadell i Barcelona. El punt de venda granollerí –que s'inaugura avui, dijous– està situat al carrer Palautordera, 30, al polígon Palou Nord, concretament a les antigues instal·lacions de Subministraments A. Trullàs (SAT), que durant dècades va ser un referent del sector a la ciutat.

Aquesta nova botiga industrial de subministraments, de 3.000 metres quadrats, en reserva 2.200 per al magatzem –serà el segon centre logístic més potent de la firma després de la central de Terrassa–; 200 per a exposició de material dels principals proveïdors; i 300 per a l'exposició de banys i els materials necessaris: mobiliari, aixetes, inodors, parquet, ceràmica, etc.

A més, enfocat totalment als professionals del sector, el punt de Fontgas a Granollers tindrà una àmplia sala de formació per abordar els temes més rellevants i actuals del sector, així com una gran zona de pàrquing amb 24 places gratuïtes per als clients.

Fontgas compta amb professionals especialitzats i ofereix una àmplia gamma de productes per a tota mena d'instal·lacions de calefacció, aire condicionat, fontaneria, electricitat, il·luminació i energies renovables, amb un servei de repartiment diari i un estoc permanent de més de 40.000 referències.

Edicions locals