Antonio Garcia i Chema Márquez, plata a l'Europeu amb Espanya

Tercera medalla continental pel jugador llagostenc del Fraikin Granollers

Esports

Antonio Garcia i Chema Márquez, plata a l'Europeu amb Espanya
Antonio Garcia i Chema Márquez, plata a l'Europeu amb Espanya | BM Granollers

Antonio Garcia Robledo i Chema Márquez, jugadors del Fraikin Granollers, s'han penjat una meritòria medalla de plata de l'Europeu d'Handbol amb Espanya. La selecció espanyola va perdre la final contra Suècia en un tram final ajustat, que es va decidir per un penal comès pel vallesà Joan Cañellas (27-26).

Garcia Robledo no va poder disputar cap minut de la fase final del campionat per una lesió a la fase principal contra Rússia, quan mostrava el seu millor estat de forma. De fet, el llagostenc va ser proclamat millor jugador en la victòria contra Alemanya. El lateral del Fraikin suma el seu tercer metall Europeu amb la seva segona medalla de plata, la primera va ser el 2016, i el bronze del 2014. 

Pel que fa a Chema Márquez, que era el seu primer torneig amb la selecció espanyola, es penja el seu primer metall continental. Tots dos es van quedar a tocar l'or, però van suar una plata de mèrit en una selecció espanyola en plena reconstrucció després de guanyar dos ors consecutius. 

La petjada del Fraikin a la plata

Fins a set jugadors de la selecció espanyola de l'Europeu han passat per les files de l'equip del Palau d'Esports. A banda d'Antonio Garcia i Chema Márquez, hi ha cinc jugadors més que ara juguen en altres equips, però que guarden en un bon rècord el seu pas per Granollers. El seleccionador Jordi Ribera va confiar també en el porter Gonzalo Pérez de Vargas (FC Barcelona), el lateral vallesà Joan Cañellas (Kadetten Schaffhausen), l'extrem Ferran Solé (PSG), el pivot Adriá Figueras (Chartres Métropole Handball) i el central Ian Tarrafeta (PAUC Handball). 

Edicions locals