El CNG acumula 1 milió d'euros de pèrdues arran de la Covid

L'Assemblea del club aprova un pressupost de 3,2 milions d'euros per a la temporada 2021-22

Esports

El CNG acumula 1 milió d'euros de pèrdues arran de la Covid
El CNG acumula 1 milió d'euros de pèrdues arran de la Covid | CNG

El Club Natació Granollers acumula prop d'1 milió d'euros de pèrdues des de l'esclat de la Covid-19. Ho assegurava el president del club, Eduard Escandell, dilluns després de valorar positivament el suport dels socis en l'assemblea del passat dijous. La directiva va presentar els comptes de la temporada 2020-2021, del tot condicionats per la pandèmia, amb unes pèrdues econòmiques d'uns 850.000 euros. "El club s'ha vist totalment afectat per la Covid-19, tot i això, tenim un pla de viabilitat per sortir d'aquesta situació", deia Escandell.

L'exercici del curs 2020-2021 es va aprovar amb el 69% dels vots a favor. Segons informa el club, les pèrdues són fruit de la disminució dels ingressos del 43,86%, respecte a la situació prepandèmica. D'entre els ingressos perduts, hi ha la davallada en la prestació de serveis i de socis –abans de la pandèmia hi havia prop de 6.000, i ara n'hi ha uns 4.200–. "També estem patint ara un increment de la despesa dels subministraments energètics que, en el cas del consum elèctric, tot i reduir-ne un 30% per haver fet una aposta per la sostenibilitat, la factura s’ha triplicat", admetia el president.

Davant d’aquesta situació, es va proposar a l’assemblea un increment del 7% de la quota social, que va ser aprovada pel 70% dels vots assistents. També ses va donar llum verda al pressupost 2021-2022, que és de 3,2 milions d'euros.

Edicions locals