El CNG waterpolo necessita guanyar el Ceuta per fer la promoció d'ascens

Ocupa el cinquè lloc i necessita els tres punts per superar el quart classificat

Esports

| CNG

El waterpolo masculí del CNG necessita guanyar l'últim partit de la fase regular per classificar-se entre els quatre primers per fer la promoció d'ascens a la Divisió d'Honor, que és la màxima categoria estatal. L'equip dirigit per Tomas Bruder arriba amb opcions en l'últim duel després d'haver guanyat contra pronòstic a la pista del líder, el CN Montjuïc, per 14 a 15. 

El CNG ocupa el 5è lloc amb 18 punts i necessita el triomf a casa contra el Ceuta, que és 3r, amb 22 punts i ja té el bitllet per disputar la promoció d'ascens. El duel és l'últim que queda per disputar de la fase regular perquè és un partit ajornat. Així que els granollerins ja saben que si guanyen el compromís, podran fer la promoció d'ascens. El CNG necessita els tres punts del triomf per superar el 4t classificat, el Premià, que suma 20 punts, és a dir, dos punts més que els granollerins. 

Al partit de la primera volta, el CNG va perdre a la piscina del Ceuta per un ajustat 17 a 15. El duel de la segona volta tindrà lloc dissabte a la piscina granollerina, a les 15.30 h. 

Edicions locals