La natació artística del CNG és protagonista a les lligues d'infantil i aleví

Se celebra la tercera jornada de la modalitat de figures a la piscina del CN Manresa

Esports

La natació artística del CNG és protagonista a les lligues d'infantil i aleví
La natació artística del CNG és protagonista a les lligues d'infantil i aleví | CNG

La secció de natació artística del Club Natació Granollers segueix mantenint-se en llocs capdavanters a les Lligues de Figures, tant de la categoria d'aleví com infantil. L'equip granollerí va participar dissabte a la tercera jornada, que va tenir lloc a la piscina del CN Manresa.

En infantil, Aitana Navarro es va fer amb el segon lloc, mentre que set de les seves companyes van poder classificar-se entre les vint primeres classificades, d’un total de 102 participants.Aixó que Saioa Nogales va ser 4a; Carla Lorenzo, 5a; Carla Roiz, 9a; Erica Bosch, 10a; Jana Francisco, 13a; Aina Baeza, 17a; i Ona Soy, 19a.

Pel que fa a la categoria aleví, d’un total de 113 nedadores, el CNG va classificar set nedadores al top ¡20: Martina Garcia, 5a; Silvia Llorens, 7a; Arlet Arnan, 8a; Eire Diaz, 9a; Martina Anso, 12a; Abril Navarro, 13a; i Sara Cortés, 15a.

La quarta i última jornada de Lliga es disputarà al mes d’abril, i comptarà pel Campionat de Catalunya d’Estiu. 

Convocades amb Catalunya

La Federació Catalana de Natació ha convocat dues nedadores infantils del Club Natació Granollers per a una sessió d’entrenament a la Residència Blume, amb l’objectiu de fer seguiment del seu estat i progressió esportiva. Es tracta de Carla Roiz i Jana Francisco, dues joves promeses que pugen molt fort.

Edicions locals