Més d'una vintena de persones s'alcen contra la LGTBIfòbia a l'esport

El Club Natació Granollers i Trenquem Armaris celebren dissabte una jornada reivindicativa

Esports

Més d'una vintena de persones s'alçen contra la LGTBIfòbia a l'esport
Més d'una vintena de persones s'alçen contra la LGTBIfòbia a l'esport | CNG

Més d'una vintena de persones van participar en la jornada contra la LGTBIfòbia a l'esport, que va tenir lloc dissabte a les instal·lacions del Club Natació Granollers. L'activitat va commemorar el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia a l'esport i va estar impulsada pel club granollerí i l'associació Trenquem Armaris. 

La jornada va començar amb la lectura d'un manifest, que va reivindicar l'esport com un espai obert i inclusiu per a tothom, sense tabús, lliure de discriminació i LGBTIfòbia. Posteriorment, es van fer unes sessions d'step dance i ballet. També, va haver-hi una classe mestra del judoka internacional estatal Marc Fortuny, membre del col·lectiu LGTBI que també va compartir la seva experiència dins el món de l'esport.

Durant tota la setmana, el CNG va fer activitats dins el club i a les xarxes socials per conscienciar sobre aquesta realitat. L'objectiu del club ha estat abordar la problemàtica per la discriminació per raons d’orientació sexual i expressió de gènere en l’àmbit esportiu, a més de lluitar per erradicar-ho. 

Edicions locals