El CNG inicia la fase d'ascens a la piscina del líder

L'objectiu de l'equip granollerí és quedar entre els quatre primers classificats per jugar les eliminatòries per l'ascens

Esports

| CNG

El waterpolo masculí del Club Natació Granollers ja ha complert amb l'objectiu d'assegurar-se la permanència una temporada més a la Primera Divisió espanyola, però vol batallar per l'ascens a la màxima categoria, la Divisió d'Honor. Dissabte, l'equip dirigit per Tomas Bruder inicia la fase d'ascens a la piscina del líder, l'Horta, que ha passat amb 15 punts i és el primer classificat en solitari. 

El CNG ha passat a la segona fase amb nou punts i empata amb altres tres equips pel segon lloc, amb Waterpolo Sevilla, CN Montjuïc i Ceuta. "El nostre principal objectiu era assegurar la permanència i això ho hem aconseguit amb el passi a la fase d'ascens. L'equip està motivat i amb il·lusió, així que intentarem quedar entre els quatre primers de la fase d'ascens perquè aquests seran els equips que es jugaran un únic bitllet per a la Divisió d'Honor", assegura Adrià Sardó Cholo, delegat i membre del cos tècnic granollerí. "És una lliga molt complicada i l'exemple és que hi ha quatre equips que han passat amb nou punts. Nosaltres vam guanyar contra el Montjuïc els dos partits de la primera, però vam perdre contra el Sevilla i els andalusos van guanyar al Montjuïc", adverteix Cholo. 

El primer rival dels granollerins serà l'Horta, que és en principi el rival a batre. "És un equip que s'ha reforçat molt bé i té una bona dinàmica. Intentarem fer un bon partit, però nosaltres ens hem de centrar a guanyar altres equips per sumar punts i intentar quedar entre els quatre primers. No descartem guanyar, anem a totes", diu el delegat, que es mostra amb confiança per quedar entre els quatre primers classificats i accedir a les eliminatòries per l'ascens. 

El CNG jugarà un total de vuit partits en la segona fase contra els quatre primers equips del grup A, l'Horta, el Sant Feliu, l'Askartza i el Molins de Rei. La resta d'equips són els que passen del grup B, el mateix del CNG, amb Montjuïc, Sevilla i Ceuta. 

Edicions locals