Edgar Pérez anuncia la seva retirada de l'handbol en acabar la temporada

L'extrem esquerre ha superat diferents lesions del genoll, "el cos ja no em respon el que el cap li demana"

Esports

Edgar Pérez anuncia la seva retirada de l'handbol en acabar la temporada
Edgar Pérez anuncia la seva retirada de l'handbol en acabar la temporada | Xavier Solanas / BMG

"Gràcies a tots, pit i collons". Amb aquesta última frase Edgar Pérez s'acomiadava de l'handbol professional. L'extrem esquerre del Fraikin Granollers va comunicar dimarts al Palau d'Esports que es retirarà en acabar l'actual curs "per motius únicament de salut". Pérez, de 27 anys, fa vint-i-dos anys que forma part del BM Granollers i compleix set com a jugador del Fraikin.

El vallesà ha anunciat la seva retirada pels problemes que ha hagut de superar amb el genoll. "Al llarg de la meva carrera esportiva he patit diferents lesions de genoll, que vaig superar i aprendre a conviure durant molt de temps", deia Pérez. Una de les més rellevants va ser el trencament dels lligaments creuats el 2018, que li va apartar de l'equip durant onze mesos. "Sempre he fet un gran treball invisible per estar a l'altura, entrenar i millorar", explicava l'extrem, que afegia: "el cos ja no em respon el que el cap li demana". 

Edgar Pérez va acomiadar-se al Palau d'Esports, molt emocionat, i fent agraïments a familiars, amics, companys i el BMG. L'extrem acabarà l'actual temporada amb l'objectiu "de deixar a l'equip el més amunt possible", augurava. 

El president del BMG Alfred Serra va agrair la tasca d'Edgar Pérez i va recordar que va començar al club en edat prebenjamí. A més, el responsable va dir-li al jugador vallesà que "la teva participació en el club és necessària i t'estem esperant pel que vulguis quan acabis l'actual temporada". 

Edgar, format al planter del Club BM Granollers, sempre ha vestit l'elàstica vallesana. Fins ara ha deixat un llegat de 214 gols en set temporades que ha jugat a la Lliga Sacyr Asobal i 15 en competició europea.

Edicions locals