El CNG, setè millor club de natació de Catalunya

Rep un reconeixement de la Federació Catalana de Natació en l'Assemblea General Extraordinària

Esports

El CNG, setè millor club de natació de Catalunya
El CNG, setè millor club de natació de Catalunya | CNG

La Federació Catalana de Natació (FCN) ha distingit el Club Natació Granollers amb el guardó com a 7a millor entitat catalana de natació del 2021. El reconeixement va tenir lloc dissabte durant l’Assemblea General Extraordinària de l'ens federatiu, celebrada al CN Atlètic-Barceloneta.

"Del rànquing de les 15 millors entitats que reconeix la FCN, el CN Granollers és el primer club que no compta amb esportistes professionals entre les seves files, fet que encara fa més meritori aquest setè lloc", valora positivament el club granollerí en un comunicat, i afegeix: "Per al Club, aquesta distinció significa un reconeixement a la feina i èxits de tota una temporada, així com a la gestió que es porta a terme amb les seccions esportives d'aigua".

Per davant del CNG en el rànquing, es troben entitats com el CN Sabadell, el primer de la classificació, seguit del CN Mataró, el CN Sant Andreu, el CN Terrassa, el CE Mediterrani i el CN Barcelona. Per darrere del CNG, està el CN Atlètic-Barceloneta, el CN Sant Feliu, el CN Tàrraco, el CN Lleida, el CN Calella, el CN Banyoles, el CN Catalunya i el CN Caldes.

Edicions locals