El Bidasoa Irun, rival del Fraikin als quarts de final de la Copa del Rei

L'equip vallesà evitaria el Barça fins a una hipotètica final

Esports

El Bidasoa Irun, rival del Fraikin als quarts de final de la Copa del Rei
El Bidasoa Irun, rival del Fraikin als quarts de final de la Copa del Rei | RFEBM

El Bidasoa Irun serà el rival dels quarts de final de la Copa del Rei del Fraikin Granollers. Avui s'ha fet el sorteig de la competició del ko que s'hi jugarà en un format de final a vuit del 25 al 27 de març a la localitat malaguenya d'Antequera.  

El sorteig no ha estat del tot favorable pels vallesans perquè es veuran en quarts de final contra l'equip amb el qual manté el pols pel segon lloc de la lliga d'Asobal, tot i que evitaria trobar-se el FC Barcelona fins a una hipotètica final perquè se situa a l'altra banda del quadre de la final a vuit. 

Si el Fraikin guanya el Bidasoa Irun, jugaria la semifinal contra el vencedor del duel entre l'Ángel Ximénez Puente Genil i l'Iberoquinoa BM Antequera.

Per l'altra banda del quadre, l'Ademar Lleó, finalista l'any passat, s'enfrontarà en els quarts de final al Frigoríficos Cangas Morrazo i el Barça jugarà contra l'Helvetia Anaitasuna.

Eliminatòries de quarts de final

25/3. Barça - Helvetia Anaitasuna

25/3. Bidasoa Irun - Fraikin BM Granollers

25/3. Frigoríficos Morrazo - Ademar de Lleó

25/3. Iberoquinoa Antequera - Ángel Ximénez Puente Genil

Mini Copa

Durant el sorteig de la Copa del Rei també s'ha sortejat la Mini Copa, la competició de categoria cadet, que es disputarà també a Antequera. El KH-7 BM Granollers ha quedat emparellat al Grup B amb l'Ángel Ximénez Puente Genil, Helvetia Anaitasuna i el Zaisa Bidasoa Irun.

Edicions locals