"Jo sento l'orgull BMG, però em motiva anar a Romania"

Giulia Guarieiro està del tot recuperada de la seva lesió

Esports

"Jo sento l'orgull BMG, però em motiva anar a Romania"
"Jo sento l'orgull BMG, però em motiva anar a Romania" | BMG

José Luis Rodríguez Beltrán

Giulia Guarieiro vol assaborir al màxim els últims mesos que li queden al Palau d'Esports com a jugadora del KH-7 Granollers, abans de fer les maletes a final de temporada per afrontar la seva nova etapa amb l'equip romanès de l'HC Dunarea Braila. La lateral esquerra ja està del tot recuperada de la seva lesió a l'espatlla dreta després de més de dos mesos sense competir. Fa tres setmanes va jugar els primers minuts contra el Morvedre i va ser rellevant en fa dues, a l'empat contra el Barakaldo.

"Aquesta setmana d'aturada per les competicions internacionals m'ha anat bé perquè he pogut seguir fent força. Contra el Barakaldo em vaig sentir millor, però crec que encara em falten coses per tenir les sensacions que hi havia abans de la lesió, però vaig pel bon camí", assegura Guarieiro, que es mostra molt contenta per tornar a competir: "quan estàs lesionada és molt dur, sentia un buit per no poder agilitzar la meva  recuperació. La meva vida és l'handbol i no hi podia jugar". A més, la brasilera assenyala que en la seva tornada als entrenaments va tenir l'entrebanc de superar la Covid-19.

La lateral esquerra ja es mostra físicament recuperada i amb la motivació de millorar l'actual vuitena posició a la Lliga Guerreras. "Estem en una posició que no reconeix la gran feina que fem, crec que hem de millorar la gestió dels últims minuts dels partits", analitza la brasilera, que es pren amb especial il·lusió la fase final de la Copa de la Reina –del 29 d'abril a l'1 de maig– "perquè podem ser l'equip revelació i guanyar els tres partits que es necessiten per ser campiones".

El KH-7 jugarà dissabte contra l'Atlético Guardés, a les 16.30 h al Palau d'Esports.

Pròxim destí
A finals del gener, Guarieiro va decidir fitxar per l'HC Dunarea Braila i tancar una etapa de quatre anys a Granollers. "Jo sento l'orgull BMG perquè això és casa meva, però em motiva anara Romania i compartir vestidor amb altres companyes de la selecció del Brasil", explica la lateral, que s'incorporarà a l'equip de Romania en acabar la temporada.

Edicions locals