'Busquem la lliga, l'ascens ja ho veurem'

El sènior masculí de l'Escola Pia Granollers inicia el cap de setmana la fase d'ascens de la Segona Catalana

Esports

'Busquem la lliga, l'ascens ja ho veurem'
'Busquem la lliga, l'ascens ja ho veurem' | Escola Pia Granollers

José Luis Rodríguez Beltrán

El sènior masculí de l'Escola Pia Granollers vol guanyar la Segona Catalana, abans que aconseguir l'ascens a la Primera Catalana. La plantilla, farcida d'exjugadors del planter del BM Granollers, s'autogestiona la direcció de l'equip i econòmicament. "No sabem si podrem assolir la nova categoria pels diners, però ens agradaria guanyar la lliga. Busquem el títol, l'ascens ja ho veurem" , diu un dels responsables del cos tècnic, Guillem Pujadas.

L'equip granollerí s'ha classificat per a la fase d'ascens amb el segon lloc del grup A de la primera fase amb 26 punts, a tan sols un del líder, el Fornells, amb un balanç de 12 triomfs, 2 empats i 4 derrotes. "Després de guanyar els primers cinc partits de la lliga vam veure que l'objectiu era passar a la fase per l'ascens, i ens hem quedat a tan sols un punt de guanyar la lliga del nostre grup. Un parell de relliscades, per falta d'alguns jugadors, ens va fer perdre uns partits. Estem motivats per quedar primers a la fase per l'ascens", diu Pujadas.

Els dos primers classificats de cadascun dels dos grups d'ascens aconseguiran l'ascens preuat a la Primera Catalana, i només els dos primers classificats jugaran una eliminatòria pel títol. "Volem quedar el més amunt possible, i veurem què passa. Pujar de categoria suposa un cost més gran per afrontar la temporada. Nosaltres som un grup d'amics que ens agrada competir i cadascú paga uns 300 euros per jugar, a banda de tenir el su port d'alguns patrocinadors", comenta el granollerí.

La fase d'ascens consta d'una lligueta, a dues voltes, amb un total de 10 jornades i no s'arrosseguen punts de la primera fase. El primer partit de l'Escola Pia tindrà lloc diumenge a casa contra el Maresme Llavaneres (18.30 h). La plantilla confia en les possibilitats de l'equip, amb un bon grapat d'exjugadors del BMG de la Primera Estatal, la Lliga Nacional i, fins i tot, hi ha un exjugador del Villaranda, d'Asobal –Jordi Corcera–. D'entre els rivals granollerins pel títol més potents hi ha el Polinyà, el Sant Pere Ribes i el Sant Andreu.

Edicions locals