'La responsabilitat de l'equip és la salvació'

L'equip de Martí Roget inicia dissabte la fase de permanència

Esports

'La responsabilitat de l'equip és la salvació'
'La responsabilitat de l'equip és la salvació' | Xavier Solanas

José Luis Rodríguez Beltrán

El CBG femení afronta el tram més rellevant de la temporada amb la fase de la permanència i amb la responsabilitat d'evitar el descens. L'equip dirigit per Martí Roget ha estat enquadrat al grup 4 de la segona fase i conta de quatre equips. L'últim classificat baixarà a la Primera Catalana i el penúltim jugarà una eliminatòria per la salvació. "L'objectiu és quedar entre els dos primers classificats", assenyala Roget, que veu possible la fita en sis jornades. 

El sènior femení va passar a la fase de permanència després d'haver estat 8è al grup 1 de la primera fase. La resta d'equips de l'agrupació són el Tordera, que va ser 4t al grup 1; el Joventut Les Corts, 5è al grup 2; i el Cornellà, 9è del grup 2. "Tenim dos equips que han quedat amunt nostre a la primera fase, tot i això, creiem que és factible quedar entre els dos primers classificats del grup i evitar qualsevol opció de descens", explica Roget, que diu que l'equip "està en un gran moment de forma i no té cap lesionada". 

El primer duel serà contra el rival més complicat, el Tordera. De fet, aquest és l'equip que més coneix el cos tècnic granollerí perquè van coincidir en la primera fase i en el partit de la segona volta Martí Roget va debutar a la banqueta. "Tinc moltes ganes de jugar aquest partit perquè en el duel a la primera fase feia pocs dies que havia assumit la direcció de l'equip. Aleshores, vam perdre, sobradament, i crec que podríem haver fet més", diu Roget, que augura un partit competitiu. 

De totes maneres, la plantilla granollerina assumeix la responsabilitat de salvar la categoria de la Copa Catalunya "perquè tenim moltes noies de la base que ens venen a veure als partits i les hem de deixar aquesta categoria", adverteix el tècnic. 

El duel es disputarà dissabte al pavelló CBG a partir de les 17.45 h.

Edicions locals