Joan Liaño ja vola a 'Eufòria'

El jove granollerí és un dels participants al nou concurs musical de TV3

Cultura

Joan Liaño en el seu debat al programa 'Eufòria', interpretant a cançó 'L'àguila negra'
Joan Liaño en el seu debat al programa 'Eufòria', interpretant a cançó 'L'àguila negra' | TV3

Joan Liaño, un manicurista de Granollers de 19 anys sorgit de la pedrera de l’Escenari Obert del GRA, és un dels 16 concursants que participen a Eufòria, el nou 'talent show' musical de TV3.

Liaño va superar un primer càsting entre 1.500 aspirants De fet, ja té certa experiència davant les càmeres i en aquest tipus de format televisiu perquè l'any passat va ser un dels tres finalistes de la primera edició d'Objectiu Paki, el concurs de talents ideat per RTV Cardedeu.

En la primera de les gales d'eliminació, Liaño va interpretar la cançó L'àguila negra de Maria del Mar Bonet, pujat dalt d'un podi, amb un vestuari i un joc de projeccions que jugava amb el color negre en un escenari de 360°. Les llargues ungles, també d'aquest color, tampoc no hi van faltar. “Sóc una persona provocativa i m’agrada ser sexi. Crec que això em defineix moltíssim”, va explicar. El jurat va valorar especialment la sinceritat de la seva actuació i la capacitat per fer-se seva la cançó, sense artificis.

El guanyador o guanyadora del concurs s'endurà un contracte discogràfic que, tal vegada, pugui ajudar-lo a encetar una carrera musical.

Edicions locals