El CNG guanya l'estatal infantil i aleví del combo de natació artística

La competició va tenir lloc el cap de setmana a Lloret de Mar

Esports

El CNG guanya l'estatal infantil i aleví del combo de natació artística
El CNG guanya l'estatal infantil i aleví del combo de natació artística | CNG


Els combos del Club Natació Granollers van brillar al Campionat d’Espanya aleví i infantil que va tenir lloc el cap de setmana a Lloret de Mar. Una competició que el CNG va liderar no només en l'àmbit esportiu, sinó també com a coorganitzador de l’esdeveniment, juntament amb les federacions espanyola i catalana, i els clubs CN Lloret, CN Kallipolis, CN Sabadell i CN Mataró.

En categoria infantil, el combo granollerí es va imposar amb un total de 80.2668 punts i un marge de tres punts amb el combo del Kallipolis i del CN Sabadell, que van compartir podi. L’equip B del CNG es va classificar en 13è lloc, amb 72.5332 punts, en una competició on hi van prendre part 32 equips. En la classificació per clubs, el CNG va alçar el trofeu de campió, fruit de la gran actuació tant dels combos com de les figures. I a més, quatre nedadores del club van ser seleccionades amb l’equip espanyol infantil, amb Carla Lorenzo, Erica Bosch, Aitana Navarro i Saioa Nogales, que participaran en la concentració que tindrà lloc a Madrid de cara al mes d’abril.

Pel que fa a les alevins, títol de campiones també pel CNG, amb un combo que va merèixer, 71.3000 punts, és a dir, 0,6 punts millor que el segon classificat, el Kallipollis i a més d’un punt, el CN Sabadell. Amb una participació de 27 combos, el del CNG B va fer-se amb l'11a posició, després de sumar 63.1668 punts. Per clubs, el CNG va ser segon, per darrere del CN Sabadell.

Edicions locals