El CBG s'assegura la fase d'ascens a la lliga d'EBA

El sènior masculí consolida el projecte de Toni Olivares a la Copa Catalunya

Esports

El CBG s'assegura la fase d'ascens a la lliga d'EBA
El CBG s'assegura la fase d'ascens a la lliga d'EBA | CBG

Un any després de baixar a Copa Catalunya, el sènior masculí del CBG optarà a pujar a la lliga d'EBA. L'equip dirigit per Toni Olivares va celebrar amb una victòria contundent el seu passi matemàtic a la fase d'ascens. El CBG va guanyar a la pista de l'Escola Pia Sabadell, per 47 a 104, i té assegurat el quart lloc del grup 3 de la fase regular amb 15 triomfs. 

A partir del segon quart, el duel a la pista sabadellenca es va decantar clarament pels granollerins amb un electrònic contundent, 26 a 50 al descans. A partir d'aquí, el CBG va seguir amb el joc de piconadora, on Carles Homs va ser el màxim anotador amb 20 punts, seguit d'Arnau Murciano, amb 18. "L'equip porta una dinàmica molt bona des del novembre amb 12 victòries i només dues derrotes. Això demostra que l'equip s'ha consolidat a la categoria i que els joves han donat una passa endavant", explica l'entrenador del CBG, Toni Olivares.

El passi a la segona fase d'ascens assegura també la permanència a la Copa Catalunya, que era el principal objectiu de la temporada del nou projecte granollerí sota la direcció d'Olivares. "Era el més important, assegurar el projecte a Copa Catalunya i ara afrontarem la fase d'ascens sense pressió", assenyala el tècnic. Abans d'iniciar la fase d'ascens, el CBG jugarà dos partits el cap de setmana, que seran els dos últims duels de la fase regular. Dissabte rebrà el Sant Adrià, segon amb 17 victòries; i diumenge, disputarà el duel ajornat a la pista del Masnou, 6è amb 11 triomfs. "Una carambola de resultats podria fer que si guanyem els dos partits, poguéssim quedar al segon o al tercer lloc. Sincerament, això no ens preocupa perquè ja estem classificats com a quarts. Afrontarem l'últim cap de setmana de la fase regular com sempre, amb tres entrenaments i amb zero pressions", afegeix el tècnic. 

Edicions locals