El Cor de Cambra de Granollers ha fet sonar la 'Missa de Rèquiem' de Mozart a la Sagrada Família

Hi va actuar al costat de l'Orquestra Simfònica del Vallès i va suposar reprendre el concert de Setmana Santa després de 2 anys de parèntesi pandèmic

Cultura

El Cor de Cambra de Granollers ha fet sonar la 'Missa de Rèquiem' de Mozart a la Sagrada Família
El Cor de Cambra de Granollers ha fet sonar la 'Missa de Rèquiem' de Mozart a la Sagrada Família | ACN

ACN

La Sagrada Família s'ha tornat a omplir de música amb el tradicional concert de Setmana Santa després d'un parèntesi de 2 anys a causa de la pandèmia. El Cor de Cambra de Granollers i l'Orquestra Simfònica del Vallès van ser els encarregat dissabte a la tarda de fer-hi sonar la Missa de Rèquiem, de Wolfgang Amadeus Mozart, l'última composició de l'artista, el 1791. Per donar a conèixer el temple d'Antoni Gaudí, la Basílica ha convidat la ciutadania a assistir-hi i va sortejar 800 entrades per gaudir d'aquest esdeveniment.

L'arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, ha apuntat que el Rèquiem suposa "una invitació a contemplar la mort en tota la seva radicalitat, sense obviar el dolor", però que el dolor "és contemplat des de l'esperança de la fe". 

A banda d'aquest concert, la Sagrada Família ha preparat altres activitats amb motiu de Pasqua. El Diumenge de Rams, la setmana que ve, se celebrarà la benedicció de rams i palmes i l'eucaristia.

Edicions locals