Primàries presenta el segon llibre '1.477 veus, 1 sola història'

El recull d'articles i fotografies es donarà a conèixer dimarts en un acte a la Sala Tarafa

Societat, Política

Representants de GxI-Primàries, divendres a la Fonda Europa
Representants de GxI-Primàries, divendres a la Fonda Europa

"Volem explicar bé a tothom que, per a nosaltres, primer és Granollers i Catalunya", deia el regidor de Granollers per la Independència (GxI) - Primàries, Joan Ricart. I aquesta és una de les premisses que també es palesa al segon volum del llibre 1.477 veus, 1 sola història, que dimarts (19.30 h) es presentarà a la Sala Tarafa, en un acte que vol ser també un termòmetre de cara al procés de primàries que la formació vol tornar a engegar de cara a les eleccions de 2023.

Segons el darrer reglament, el procés necessita un mínim de 8 persones que presentin candidatura, tot i que Ricart espera arribar a la dotzena. Primàries vol tenir enllestit el reglament del procés abans de l'estiu, per poder iniciar la campanya de primàries al setembre i poder votar els candidats l'1 d'octubre. Tota la informació del procés estarà disponible al web primariesgranollers.cat.

1.477 veus, 1 sola història recull de 65 articles –11 més que l'anterior volum– i 148 imatges d'una trentena d'autors, ordenats en quatre apartats –Ciutadà, Ciutat i República, i el nou Companys de viatge amb aportacions d'altres representants de Primàries i altres entitats d'arreu del país–. El volum compta també amb un pròleg de Núria de Gispert, presidenta del Parlament entre 2010 i 2015, i amb l'epíleg de Joan Manel Ximenis, impulsor de la consulta d'Areny de Munt el 2009.

La publicació es clou amb un recordatori al desaparegut Jordi Guimet. En aquesta ocasió s'han editat 600 exemplars del llibre.

Edicions locals