José Manuel Blanco, triat nou portaveu de Podem Granollers

Podem i En Comú estan en converses sobre la possibilitat de comparèixer junts a les eleccions de 2023

Política

José Manuel Blanco, nou portaveu de Podem Granollers
José Manuel Blanco, nou portaveu de Podem Granollers | Podem

L’assemblea de Podem Granollers ha escollit José Manuel Blanco com a nou portaveu municipal, amb el suport d'un 64,7% del cens de militants. Així, Blanco, membre de consell de coordinació provincial de Podem a Catalunya des de 2020, substitueix en el càrrec Miguel Ángel Segura, que va ser el candidat de Podem en les darreres eleccions municipals.

La setmana passada l'assemblea de la militància també va escollir el nou consell de coordinació municipal (CCM), que és el màxim òrgan de direcció en l'àmbit local del partit, i en el qual s'hi ha incorporat "gent molt jove, en una clara aposta per la Joventut, dins de la nova etapa que ara comença a Podem a Granollers", indiquen des del partit.

Converses amb Granollers En Comú

Podem i En Comú estan en converses sobre la possibilitat de comparèixer junts a les eleccions de 2023. Així, el nou portaveu té com a interlocutor Paco Galán, responsable d'Organització i representant d'una comissió executiva que compta també amb Araceli Orellana –anterior cap de llista– i Luis Navarro.

Les dues formacions, que als anteriors comicis de 2019 van comparèixer per separat, es van quedar sense representació al consistori granollerí. Ara estan a l'espera del marc general sobre futurs acords que aprovin les direccions nacionals dels partits, tot i que ja programen alguns actes conjunts.

Edicions locals