El CBG celebrarà els 90 anys el 8 de maig amb la presentació de la base i penjarà la samarreta de Joan Creus

El sènior masculí jugarà un partit de la fase d'ascens a la Lliga d'EBA a partir de les quatre de la tarda

Esports

El CBG celebrarà els 90 anys el 8 de maig amb la presentació de la base i penjarà la samarreta de Joan Creus
El CBG celebrarà els 90 anys el 8 de maig amb la presentació de la base i penjarà la samarreta de Joan Creus | Ajuntament de Granollers

El pavelló de bàsquet del carrer Girona acollirà el 8 de maig l'acte central de commemoració dels 90 anys del Club Bàsquet Granollers. A les 16 h tindrà lloc un partit de la fase d'ascens de la Lliga d'EBA del sènior masculí del CBG contra el Montgat, i tot seguit es farà l'acte de presentació dels 35 equips de l'entitat formats per 407 esportistes. Tot i que la festa del bàsquet granollerina tindrà el seu punt àlgid quan es pengi la samarreta de l'exjugador Joan Creus al pavelló de bàsquet, tal com ja va informar feia setmanes el diari SomGranollers. Creus va jugar al CBG des del 1977 fins al 1993.

Joan Nadal, president del Club Bàsquet Granollers, va explicar ahir dilluns en roda de premsa a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Granollers que el moment culminant de la celebració serà quan "penjarem la samarreta de Joan Creus al pavelló. Ens ha semblat un bon moment. Té un significat especial i que ens fa identificar amb el club bàsquet del present i del passat i que és una figura que aglutina totes les persones i generacions vinculades al club".En Joan Creus és una persona emblemàtica dels millors anys del club, que no ha perdut la relació amb l'entitat i que té uns valors que representen diverses generacions. Penjar la samarreta de Joan Creus al pavelló del carrer Girona és "un honor i em fa molta il·lusió" així ho va explicar l'emblemàtic jugador que va dir que "sempre considero Granollers com casa meva".

La presentació va finalitzar amb la intervenció de l'alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell, que va tenir paraules d'agraïment al club i de felicitació per la trajectòria i iniciativa del Club Bàsquet Granollers.

Edicions locals