Vanesa Jiménez Cano, nova regidora de l'Ajuntament de Granollers

S'incorpora com a membre del govern amb dedicació parcial del 25% i Maria Villegas passar de mitja jornada a dedicació exclusiva i membre de la junta de govern

Política

Vanesa Jiménez Cano, nova regidora de l'Ajuntament de Granollers
Vanesa Jiménez Cano, nova regidora de l'Ajuntament de Granollers

Vanesa Jiménez Cano ha promès l'acta de regidora en el ple ordinari d'aquest vespre com a nova regidora del PSC a l'Ajuntament de Granollers. Jiménez, que va ser la número 16 de la llista socialista a les municipals de 2019, entra després que Josep Mayoral deixés una acta lliure en renunciar a l'Alcaldia el mes passat. De fet, aquest ha estat el primer ple ordinari presidit per Alba Barnusell com alcaldessa.

Nascuda a la ciutat fa 43 anys i veïna de Tres Torres, Jiménez Cano és llicenciada en Història de l'Art, postgraduada en Museografia interactiva i màster en gestió cultural. Ha treballat com a historiadora i dinamitzadora, entre altres espais, a la Tèrmica de Roca Umbert. Actualment, també és professora d'Art Contemporani a la Universitat Popular de Granollers.

El ple també va donar compte de la modificació de tinents d’alcaldia, de membres de la junta de govern local i del règim de retribucions i dedicació dels regidors. Així, Jiménez Cano s'incorpora al govern amb un règim de dedicació parcial del 25%, i com a responsable de la cartera de Joventut, que fins ara era del regidor Francesc Arolas, responsable d'Educació, Infància i Adolescència, i ara també de Govern Obert i Transparència.

També hi ha hagut un canvi de retribució i de dedicació de la regidora de Cultura, Maria Villegas, que pren pes al govern i passa d'una mitja jornada a una dedicació completa, així com s'incorpora a la junta de govern com a 8a tinent d'alcalde. Villegas, a banda de la delegació de Cultura, incorpora ara també la Regidoria de Roca Umbert, en substitució de Pietat Sanjuán, que ara és regidora de Relacions amb la Ciutadania.

A més, s'ha nomenat l'alcaldessa Barnusell com a representant municipal al Consorci Teledigital Granollers i al consell de VOTV, en substitució de Mayoral.

Els grups d'ERC, Junts i Primàries s'han abstingut en la votació d'aquests darrers punts.

Edicions locals