Si guanya el CBG femení, evitarà el descens directe

Les granollerines jugaran dissabte l'última jornada de la fase de permanència a casa contra el CB Cornellà, a les 19.15 h

Esports

| Xavier Solanas

El sènior femení el CBG arriba a l'última jornada de la fase de permanència de la Copa Catalunya depenent d'ell mateix per salvar la categoria. Si guanya contra el CB Cornellà, evitarà el descens directe perquè pujarà fins al tercer lloc, però si guanya de +39 punts, pujarà fins al segon lloc i evitarà l'eliminatòria per la permanència, que han de jugar els equips classificats en tercera posició. 

El CBG és cuer amb 1 triomf, mentre que el segon, el Tordera, i el tercer, el Cornellà, estan empatats a dues victòries. En cas de triomf granollerí, hi haurà un triple empat que decidirà l'ordre dels tres conjunts per la diferència de punts entre els partits dels equips. Ara per ara, qui ho té millor és el Tordera (+38), que ahir dimecres va avançar la seva última jornada contra el líder, el Joventut Les Corts i va perdre (58-52); i el Cornellà és qui té un pitjor basquet average (-40). Pel que fa el CBG té una diferència positiva, +1. "Ens hem de centrar a guanyar el nostre partit i evitarem el descens directe, si després veiem que podem guanyar per més de 39 punts, ho intentarem per evitar l'eliminatòria de promoció", explica l'entrenador granollerí Martí Roget. 

Edicions locals