Els Xics descarreguen el primer 4 de 7 amb agulla de la temporada

A l'actuació de Cardedeu també han fet un 3 de 7 i el primer pilar de 5 del curs casteller

Cultura

Primer 4 de 7 amb agulla de la temporada dels Xics
Primer 4 de 7 amb agulla de la temporada dels Xics | Xics de Granollers

Cardedeu

Després de l'aturada forçosa de la pandèmia, els Xics de Granollers han tornat a agafar el ritme en aquesta nova temporada castellera. Aquest diumenge a la cinquena actuació de la temporada a Cardedeu, la colla grana ha aconseguit descarregar el seu primer 4 de 7 amb agulla de la temporada, així com han tancat l'actuació amb el primer pilar de 5 d'aquest nou curs casteller.

Els Xics, amfitrions de la diada de la tripleta –que també ha comptat amb els Sagals d'Osona i els Castellers de Sabadell–, han completat l'actuació amb dos pilars de 4, un 4 de 7 i 3 de 7 –castells amb els quals ja havien arrancat la temporada–.

Per la seva part, Sagals d'Osona han descarregat 2 pilars de 4, un 3 de 7, un 5 de 6, un 4 de 6 i dos pilars de 4. Castellers de Sabadell han ofert el castell més alt, amb un 4 de 8, així com també 2 pilars de 4, un 5 de 7, un 3 de 7 i dos pilars de 4.

Votacions als pressupostos participatius per una xarxa

Per continuar avançant, els Xics han demanat a la ciutadania que doni suport a la seva proposta als pressupostos participatius d'instal·lar una xarxa de seguretat a la sala de l’Aplegador per a l’activitat castellera a la Troca-Roca Umbert. Es tracta de la construcció d'una estructura de suport i instal·lació de xarxa de seguretat polivalent amb alçada regulable per millorar la seguretat de la colla castellera de la ciutat, amb un pressupost estimat de 80.000 euros.

Edicions locals